Kurs for ansatterepresentanter i styret

En grunnkurs for styrerepresentanter.

De Facto – Kunnskapssenter for fagorganiserte avholder kurs for ledende tillitsvalgte og ansattes representanter i styrer og bedriftsforsamlinger. Over to dager gir vi et topp skoleringstilbud til målgruppen med vekt på to hovedområder:

Bedriftsdemokratiordningens utfordringer og begrensninger, – dens lover og regler, samt ledende tillitsvalgtes erfaringer med arbeid i bedriftsstyrer. Vi vil legge vekt på konsernforhold og forholdet morselskaper og datterselskaper.
Vi stiller med erfarne og kunnskapsrike foredragsholdere og kursleder, og vet at dette vil gi deltakerne de beste læringsmuligheter. Kombinasjonene av god undervisning, oppsummering av egne og andres erfaringer, og praktiske øvelser, gjør stoffet interessant, konkret og tilgjengelig for deltakerne.

Kommentarer er stengt.

© 2019 - De-facto. All rights reserved | Personvern/GDPR